Семінар-тренінг спільно з компанією «SINIAT»

Представники компанії «Siniat» на базі ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» 29 березня 2018 року провели семінар-тренінг на тему «Асортимент товарів та технології використання ТМ PLATO», з метою підвищення технологічної обізнаності про асортимент будівельних матеріалів.

У тренінгу взяли участь представники 14-ти закладів освіти області (вузи, коледжі, ПТНЗ) та 20-ти будівельних і проектних організацій.

Леонід Рижак, спеціаліст з технічної підтримки і навчання компанії «Siniat», залучив учасників семінару до тренінгу з монтажу гіпсокартонних систем «PLATO Arka» при виконанні будівельних робіт. Надав цінну інформацію про інноваційну продукцію ТМ PLATO ( PLATO Arka READY і PLATO Aquastop 9.5 ) яка може забезпечити замовнику індивідуальний дизайн, довговічність та підвищений комфорт, зробити будівництво більш гнучким, швидким, легким, безпечним та екологічним. Виробники надають гарантії якості продукції та розділяють відповідальність за кінцевий результат.

Відгуки учасників семінару:

Віталій Михайлович Каблюк , ДНТНЗ «Кролевецьке вище професійне училище»: «Захід заслуговує на увагу, розширює можливості професійної підготовки робітників для будівельної індустрії із застосуванням високотехнологічної продукції компанії «SINIAT».

Олександр Михайлович Чергик, інженер-будівельник ПКФ «Максимум»: «Я розширив знання про використання нових будівельних матеріалів, правильність їх застосування. Думаю використання продукції ТМ PLATO забезпечить нам успіх у споживачів будівельних послуг».

Майя Дмитрівна Деркачова, ДНЗ «Білопільське вище професійне училище»: «Багато позитивних вражень від отриманої інформації. На мою думку, опорядження поверхонь матеріалами ТМ PLATO відповідає сучасним будівельним вимогам».

трениг- синиат

трениг- синиат

трениг- синиат

трениг- синиат

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.