«Презентація сучасного технічного обладнання та цифрових платформ для підтримки безперервного освітнього процесу в умовах воєнного часу»

#dnz_smvpu16

#ГО_МІЖНАРОДНА_ФУНДАЦІЯ_РОЗВИТКУ

ПІДТРИМКА ЕНЕРГОМОДЕРНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ У ВОЄННИЙ ЧАС

25 січня у рамках проєкту "Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час" відбувся вебінар «Презентація сучасного технічного обладнання та цифрових платформ для підтримки безперервного освітнього процесу в умовах воєнного часу».

ОЗНАЙОМИЛИСЬ:

З презентацією використання сучасного технічного обладнання та цифрових платформ для підтримки безперервного освітнього процесу в умовах воєнного часу, а також взаємодія та обмін досвідом між представниками закладів П(ПТ)О.

Проєкт «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час» реалізовує ГО «Міжнародна фундація розвитку» в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.

Проєкт спрямований на надання організаційної, технічної та фінансової підтримки для підвищення енергоефективності промислових підприємств у воєнний час.

Дякуємо за професійний та змістовний семінар_Відбудуємо_країну_разом

#енергомодернізація #навчання #енергоефективність #вебінар #промисловість #підприємства #розвиток #сталість #проєкт

/Files/images/2023/изображение_viber_2024-01-25_15-26-27-098.jpg /Files/images/2023/изображение_viber_2024-01-25_15-26-24-040.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.