«Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0»

#dnz_smvpu16

#GIZ_ENEFEDU2.0

Сьогодні, 22 грудня 2023 року , за сприяння Благодійного фонду Людина / Charity fund Human в межах грантового проєкту № 81298093 «Енергоефективний навчальний заклад. Термомодернізація закладів П(ПТ)О у рамках розроблених курсів енергоефективності. 2.0» #GIZ_ENEFEDU2.0, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH Energy Efficiency and Climate Projects в межах більшого проєкту «Просування енергоефективності та впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER) та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), був проведений семінар-тренінг "ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ В ПРОЦЕСІ РЕАЛІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ “МОНТАЖНИК ВІКОННИХ ТА ДВЕРНИХ КОНСТРУКЦІЙ".

Педагогічні працівники , ознайомились з досвідом та практикою в зазначеній сфері від представників ТОВ “ВЕКА УКРАЇНА” та ТОВ “РЕХАУ”, вдосконалили навички та отримати актуальні знання у сфері енергоефективності та будівництва. Отримали практичний досвід у застосуванні нових методів та технологій, в сучасному будівництві.

#МИ- готові до майбутніх викликів у будівництві, розвиваємо свої кар'єрні можливості разом з ПРОФЕСІОНАЛАМИ!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.