#З_наступаючим_Новим_Роком

#dnz_smvpu16

#Підсумки_першого_семестру

#З_наступаючим_Новим_Роком

Вже традиційно, в ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище», свято закінчення навчального семестру об’єднує в собі два надзвичайно важливих заходи: свято підведення підсумків і відзначення досягнень колективу училища. Звичайно, красою, надією і гордістю нашого училища є – учні, які досягають вершин в навчанні, творчості, спорті, в громадській діяльності та викладачі і майстри, які допомагають їм досягти успіхів.

26 грудня 2023 року на урочистій лінійці за наполегливість у навчанні, відповідальне ставлення до оволодіння професійними компетенціями та активну участь у громадському житті закладу, активну участь у художній самодіяльності, за допомогу у відновлення закладу освіти відзначили учнів училища.

За підсумками І семестру за навчальну, виробничу та позаурочну діяльність визначена найкраща група нашого закладу освіти. І це першокурсники група № 16, керівник Набока Ольга Олександрівна. Так тримати! Бажаємо кожній групі працювати у ІІ семестрі так, щоб отримати перехідний кубок та звання «Найкраща група»!

Вітаємо зі святами!

/Files/images/2023/лп9.jpg /Files/images/2023/изображение_viber_2023-12-28_13-22-41-889.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.