#Розвиток_трудового_потенціалу_для_України

#dnz_smvpu16

#Розвиток_трудового_потенціалу_для_України

Сьогодні на базі ДНЗ " Сумське міжрегіональне ВПУ" розпочали стажування та підвищення професійних компетентностей 15 осіб в рамках програми «Будова , монтаж , технічне обслуговування та ремонт освітлювальних електроустановок»
80 годинна програма стажування складається із вивчення теоретичного матеріалу в офлайн форматі, відпрацювання практичних навичок та демонстраційного іспиту. Здобуті навички дозволять:
дотримуватись безпеки праці при монтажі , технічному обслуговування та ремонті освітлювальних електроустановок. Вивчити Інструменти і пристрої для монтажу , обслуговування та ремонту електропроводок та освітлювальних електроустановок. Ознайомитись з видами ламп, їх будовою, призначенням, способами монтажу, технічним обслуговуванням світильників.
застосовувати сучасне технологічне обладнання, інструменти та інвентар;

виконувати роботи з монтажу світильників на різних поверхнях.

Навчання проходить в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу», що реалізується ГО «Міжнародна фундація розвитку за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Проєкт націлений на поступове відновлення ринку праці та надання населенню нових кар’єрних можливостей.

/Files/images/2023/55655.jpg

/Files/images/2023/55555.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.