#страви_української_кухні_з_елементами_європейської_кухні

#dnz_smvpu16

#страви_української_кухні_з_елементами_європейської_кухні

Серед гостей обласного фестивалю фахової майстерності педагогічних працівників та учнів з професій харчових технологій закладів П(ПТ)О - заступник голови обласної державної адміністрації Олена Бойко, заступник голови Сумської обласної ради Микита Баня, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, депутати обласної ради Віра Лаврик та Тетяна Євдокименко, голова обласної профспілкової організації працівників освіти Сергій Осадчий.

Учасників та гостей фестивалю вітав колектив дизайн-студії «ART’elь moda» та колектив художньої самодіяльності Сумського палацу дітей та юнацтва.

У фестивалі беруть участь команди з 17 навчальних закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які готують та презентують кулінарні страви української кухні з елементами європейської кухні, що гармонійно поєднуються, доповнюють одна одну.

/Files/images/2023/изображение_viber_2023-05-30_12-22-32-271.jpg /Files/images/2023/изображение_viber_2023-05-30_12-29-15-846.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.