Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».

28.11.2019 року у ДНЗ «Сумське міжрегіональне ВПУ» викладачі математики Тахтай І.Є. та фізичного виховання Горбунова І.І. провели показовий урок у навчальній групі І курсу (№16), учні якої здобувають професію «Кухар», «Кондитер.

Викладачі, на основі інноваційних форм і методів організації освітнього процесу, удосконалювали навички розв’язання задач на відсотки, розвивали координаційні здібності, спритність під час вироблення техніки ведення та передачі м’яча.

Задачі, розроблені викладачем математики, побудовані на офіційних даних про спортивні досягнення учнів нашого закладу та спортсменів області, підвищували пізнавальний інтерес до навчальних предметів, формували ціннісне ставлення до власного здоров’я та фізичного розвитку.

Бінарний урок побудований відповідно до вимог Нової української школи.

Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».Креативність бінарного уроку «Спорт і відсотки».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.