X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка розпочато

10 жовтня 2019 року розпочинається X Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Для кожного з нас ім’я Тараса Шевченка асоціюється з чимось дуже рідним, близьким, українським. Для когось він - непримиренний борець за волю, для інших – тонкий, натхненний лірик, неперевершений художник. Він є нашим учителем, що навчає нас мудрости, любові до Батьківщини, до материнської мови, а ми вчимося в нього примножувати славу України.

Відповідно до Указу Президента від 30 вересня 2010 року №928 «Про Міжнародний мовно - літературний конкурс імені Тараса Шевченка», Положення про Міжнародний мовно - літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №571 та з метою піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління, підвищення рівня загальної мовної культури, виховання в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю у закладі освіти ДНЗ «Сумське МВПУ» 10 жовтня 2019 року розпочався X Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Творча група учнів І-ІІ курсів познайомила своїх однолітків із роботами Шевченка – художника, продекламувала вірші поета. Попереду виконання конкурсних завдань і визначення переможців, які будуть представляти наше училище у ІІ етапі Конкурсу.

X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка X Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.