Літературний вечір вшанування пам'яті юної поетеси Олександри Бурбело

Бурбело Олександра Сергіївна (1.01.1998 – 05.09.2013) – юна письменниця. Народилась у Вінниці в родині викладачів-науковців. Була вихованкою місцевої школи № 26.

Авторка кількох книг поезії і прози українською та російською мовами:

— Первоцвіт: казки, легенди, вірші та загадки;

— Белые паруса: сказки, фантастические рассказы, стихотворения;

— Первоцвіт: казки, легенди, вірші, смішинки та загадки. Вид. друге, змінене і доповнене;

— Зимова Україна: поезії;

— Я лиш струна на арфі України;

— Золота росинка: поезія, казки.

Дідусь Олександри після смерті улюбленої онучки та її бабусі, вінницької поетеси Тамари Корсунської, зайнявся популяризацією їхньої творчості. Це стало сенсом його життя. Дівчинка і дружина продовжують жити у його спогадах під час творчих зустрічей з читачами. Подорожуючи містами України, він доносить їхнє слово до юних сердець. Були видані збірки творів. Міністерство освіти і культури України оцінило по достоїнству письменницький дар Олександри Бурбело і внесло її твори до вивчення шкільного курсу української літератури 5-11 класів.
Ось і нашим учням випала чудова нагода познайомитися з надзвичайно талановитою молодою поетесою, дівчинкою з великим серцем, переповненим любові до життя, людей, України.

Детальніше про творчість Олександри Бурбело дізнайтеся тутhttps://www.youtube.com/channel/UCwAIUQcEt1LI7OINzh7BIqw

/Files/images/2019_rk/vihovna_robota/110419_oleksanlra_burbelo/IMG_2625.JPG/Files/images/2019_rk/vihovna_robota/110419_oleksanlra_burbelo/IMG_2627.JPG/Files/images/2019_rk/vihovna_robota/110419_oleksanlra_burbelo/Бурбело Олександра 1.jpg/Files/images/2019_rk/vihovna_robota/110419_oleksanlra_burbelo/Бурбело Олександра 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.