Національно-патріотичне виховання

07.06 2018 року в ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище» методичним об’єднанням класних керівників та вихователів проведено педагогічні читання за темою «Національно-патріотичне виховання як невід’ємна складова виховної системи ПТНЗ».

У ході читань голова методичної комісії Цирулік Оксана Сергіївна звернула увагу членів педагогічного колективу на ключові поняття теми, підготувала методичні рекомендації для організації виховної роботи на наступний рік у вигляді пам’яток.

Звернула увагу присутніх на нормативно-правову базу, якою потрібно керуватися у організації роботи з національно-патріотичного виховання.

«Важливо, щоб професійний (професійно-технічний) заклад став для кожного здобувача освіти осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, розбудовувати країну як суверенну, незалежну, правову, соціальну державу, сприяти єдності та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві» - зазначила голова методичної комісії класних керівників та вихователів.

/Files/images/20180507/11пед.jpg

 Сумське=  Сумське=  Сумське=  Сумське= /Files/images/20180507/Слайд16.JPG /Files/images/20180507/Слайд17.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.